Anlatsın
Giriş
TOFAŞ'ta Ar-Ge alanında nasıl kariyer fırsatları var?
Erkan Polat
Erkan Polat
Üretim Mühendisliği Direktörü, TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.
Transkript
Her şeyden önce, heyecan verici bir ürünü, yani insanların sadece ihtiyaçlarını karşılayan değil, aynı zamanda heyecan veren bir ürünü tasarlama, test etme ve ortaya koyma fırsatı sunan bir bölümdeyiz. Ar-Ge departmanında, üniversitelerin çok farklı bölümlerinden mezun olan arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Çoğunlukla teknik bölümlerden ve teknoloji fakültelerinden, özellikle de mühendislik fakültelerinden mezun olan arkadaşlarımız var.

Bu arkadaşlarımız için kariyer fırsatları, öncelikle çalıştıkları spesifik alanda teknik gelişim fırsatları sunmaktadır. Alanlarının uzmanı olma, dünya çapında uzman olma fırsatları sağlıyoruz. Birçok çalışmada yer alıyorlar; birçok tedarikçiyle, mühendislik merkeziyle, üretimle ve kaliteyle çalışıp ciddi bir iddiayı ortaya koyarken kendilerini geliştiriyorlar. Bu işin ve endüstrinin en iyisini yapabilenler arasında yer alma fırsatı tanıyoruz.

Öncelikli olarak ürün geliştirme süreçlerini tanıdıktan sonra, elbette proje yönetimi alanında da kariyer yapabilirler. Proje yönetimi derken, bir projenin maliyetinin planlanması, kalite beklentileri gibi konuları kastediyorum. Bütün sürecin tamamına hakim olma imkanları var. Bu alanda kariyer yapabilirler; teknik gelişimlerinin yanı sıra liderlik özelliklerini geliştiren arkadaşlarımız için yöneticilik pozisyonlarımız da mevcut. Bu alanda kariyer yapabilirler; sadece Ar-Ge’de değil, şirketin farklı alanlarında da yönetici olarak görev alabilirler.
Bu metin otomatik olarak oluşturulmuştur. Hataları bildirerek geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Bu soruya verilmiş 1 cevap daha var.