Anlatsın
Giriş
Kalite Müdürü ne iş yapar? Kalite Müdürü olarak görev ve sorumluluklarınız nelerdir?
Transkript
Kalite müdürü olarak öncelikle uluslararası bir şirket olduğumuz için grupla ilgili belirli bir politika ve standartlarımız var. Bu standartlara göre şirketimizi dizayn etmeye çalışıyoruz. Benim de bir ekibim bulunuyor; üç kişiden oluşan bir ekipte kalite kontrol, kalite güvencesi ve laboratuvar bölümleri bulunuyor. Öncelikle bu bölümlerin yönetiminden sorumluyum. Kalite kontrol içinde aroma tarafı da mevcut ve bu biraz da ucuz üretime dokunuyor. Tüm bu süreçleri beraber toparlamaya çalışıyoruz.

Günlük olarak standartlardan sorumlu olduğumuzu söyleyebilirim. ISO 9001 ve 22000, FSC standartlarımız var. Bu standartların yönetimi ve denetimleri benim müdürlüğüm sorumluluğu altında. Tedarikçilerle olan ilişkiler de yine bizim tarafımızda; hammadde ve paketlemeden son kullanıcıya kadar tüm süreçlerde yer alıyoruz ve bunları koordine etmeye çalışıyoruz.

Ayrıca, kendi müdürlüğümle alakalı olarak bütçe yönetimi ve insan kaynakları süreçlerinde de bulunuyorum. Gıda güvenliği ile ilgili eğitimleri biz düzenliyoruz. Bu şekilde süreci özetleyebilirim.
Bu metin otomatik olarak oluşturulmuştur. Hataları bildirerek geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Bu soruya verilmiş 3 cevap daha var.