Anlatsın
Giriş
Garanti BBVA Teknoloji'de yeni mezunlar için başvuru ve işe alım süreci nasıl ilerliyor?
Transkript
Garanti Teknoloji'de benim sürecim, Telinpot etkinliğine başvurmam ve kabul edilmemle başladı. İlk görüşmem etkinlikten önce insan kaynaklarıyla gerçekleşti. Bu görüşmeden sonra bana İngilizce testleri ve genel yetenek testleri gönderildi. Etkinlik günü, Garanti Teknoloji'yi çok daha yakından tanıma fırsatı buldum ve hangi alana ve pozisyona yönelmek istediğimin daha iyi oturduğunu hissettim.

Etkinlikten sonra, insan kaynakları ile olan görüşmenizin olumlu olması halinde yöneticiniz ve birim yöneticiniz ile bir görüşme daha yapılıyor. Ancak bu görüşmeler kesinlikle sizi sorgulamak ya da zorlamak üzerine değil. Sorular, sizi tanımaya ve birlikte çalışacağınız ekiple olan uyumunuza odaklanıyor. Daha sonra sürecin tamamlanabilmesi için son olarak genel müdür yardımcınız ile bir görüşme yapılıyor ve böylece süreç tamamlanıyor.

Benim için genel olarak bu süreç keyifliydi. Çünkü mülakatlarım rahat ve planlı bir şekilde geçti. Ayrıca, mezun olmadan önce bütün bu işe alım sürecinin hızlı bir şekilde ilerleyip tamamlanması, Garanti Teknoloji'nin bana güven vermesini sağladı.
Bu metin otomatik olarak oluşturulmuştur. Hataları bildirerek geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.