Anlatsın
Giriş

İşletme Bölümü mezunu ne iş yapar? İş imkanları nelerdir?

93 Cevap

Sonuçlar 4. sayfadan itibaren gösteriliyor. İlk sayfaya dönmek için tıklayın.

Bu soru çok ama çok kapsamlı kısaca finansal, pazarlama, Ar-Ge, yöneticilik vb. tanımlanabilir. İş imkanları da yapılan işle doğru orantılıdır.

Okan Özyurt
Okan Özyurt
Ticari Pazarlama ve Kanal Aktivasyon Müdürü, PepsiCo
Gökhan Gümüşlü
Gökhan Gümüşlü
Şirket Yönetici Ortağı - Danışmanlık Departmanı Lideri, EY Türkiye

işletme bölumu mezunları turkıyede her alanda kendıne iş bulur asla ama asla işsiz kalmazlar iyi kotu buyuk kucuk bi iş bulurlar.

Salim Ece
Salim Ece
Satış ve Pazarlama MT, Pfizer
Elif Horasan
Elif Horasan
Mali İşler Bölüm Müdürü, Aksigorta

İyi bir işletmeci hemen hemen her herde iş bulabilir eğer iyi yerlerde iş bulmak istiyorsanız tabiki sürekli kendinizi geliştirmeniz, yabancı dilinizin mutlaka olması gerekli ayrıca stajınızı yapıp kendi işinizi kurabilirsiniz mali müşavir olarak hizmet verebilirsinz

çeşitli kurum ve kuruluşlarda iş imkanları

Kafasını kullanan her işletmeci istediği bütün işleri yapar. Yolumuz insanlara hayallerini satabilmekten başlıyor. ;)

İşletme mezunları ülkemizde gerekli önemi görmese de aslında Dünya konjektöründe önemli bir yere sahiptir. İşletme, kamu işleri ve özel sektörde her alanda kendine iş imkanı sağlayabilecek bir bölüm.

Fatih Aşcı
Fatih Aşcı
İşletme/Marka Sahibi, Tantuni Sofrası

İşletme yelpazesi çok geniş bir alan. Hangi alanda uzmanlık yapacağınızla alakalı olmakla beraber finans, pazarlama vs gibi bir çok sektörde kendinize yer bulabilirsiniz. Tabii ki kendinizi geliştirmek şartıyla.

İşletme Bölümü mezunlarının gerçekten çok geniş bir iş alanı var Özellikle Finans ve Telekomünikasyon perakende sektörlerinde ve devlette çok güzel iş imkanlarına sahipler. Bir işletme mezunu olarak şunu gördüm Etraftaki arkadaşlarımın çoğu çok güzel yerlerde ve işsiz olan hiç kimse yok Şuan, tabi bunda ülkenin politikası ve durumu da çok önemli fakat iyi bir bölüm olduğunu düşünüyorum

Kendi işinizi yapmak istiyorsanız aklınızda ki fikri 4 yıl boyunca alacağınız derslerle güçlendirerek mezun olduğunuzda kafanızdaki soruları bitirmiş olmalısınız. Bir çok özel kuruluş(Örn.KOSGEB) girişimci üniversite öğrencilerine özel destekleri bulunmakta bunları değerlendirmelisiniz.

Cok genis bir sektör.Bu bolumdeki cizginizi sizin belirlemeniz gerekiyor.Ben banka diyorum kendi adıma. Bekleyip göreceğiz

Yöneticilik bankacılık halkla ilişkiler departmaninda falan yer alınabilir.